Wie zijn wij?

Atvies is opgericht door mij, Ilona. Tijdens mijn studie (Pedagogiek) en stages kwam ik erachter dat ik in kleine groepen en individueel werken ontzettend uitdagend vond. Ik merkte dat ik leerlingen kon bereiken, dat ik hen begreep en dat we een goede wisselwerking hadden. Door mijn omgeving gestimuleerd besloot ik om te gaan onderzoeken of een eigen praktijk of zaak een optie voor mij was.

Ik had inmiddels al behoorlijk wat ervaring met basisschoolkinderen en voor mij was het dus logisch om met deze doelgroep aan de slag te gaan. Al snel kwam er een vraag van een moeder van een middelbare scholier: “Help je ook leerlingen die op het middelbaar onderwijs zitten?” Ik heb daar serieus even over moeten nadenken. Kan ik dat, wil ik dat? Ik heb de stap genomen en ben de uitdaging aangegaan. Ik vond het fantastisch! Al snel groeide mijn bedrijf en verdween de oorspronkelijke doelgroep naar de achtergrond.

Ik ben er ook echt trots op dat ik sinds 2006/2007 al zoveel kids heb mogen leren kennen en heb mogen helpen. Ook het oudercontact dat ontstond was een warm bad.

Mijn bedrijf groeide en ik merkte dat ik het niet meer alleen kon. In eerste instantie kreeg ik hulp van een nicht, zij kwam bij mij werken en we waren een goed team. Daarna heb ik nog met veel oud- studenten van Atvies mogen
samenwerken.

Ons bedrijf had echter behoefte aan meer vastigheid.
Het werd tijd voor een vaste collega, dat werd Charlotte. Charlotte bleek een ster in plannen,
overhoren en mensen achter de vodden zitten en ik zag met veel plezier een prachtige band opbloeien tussen de leerlingen en Charlotte. Ik ben blij dat zij nog steeds ons team versterkt.